Forklift Beekeeping
Mini Loader Kab
GAMA

GAMA BEELIFT

GAMA
Mesin

Kita, GAMA Machinery Company, fokus ing Beekeeping Forklift Truck lan mini wheel loader, diadegake dening insinyur Pak Zhang lan kanca-kancane ing taun 2007.

Diwiwiti saka 6 tim buruh, sawise taun pembangunan, Gama wis thukul dadi perusahaan mesin anjog karo 86 engineers lan buruh saiki.Mesin Gama nggunakake mesin Kubota utawa Perkins, lan sistem hidrolik Putih saka Italia, gampang entuk layanan lokal ing 90% pasar jaban rangkah.uga entuk hubungan apik karo akeh perusahaan sing apik ing AS, Jerman, Inggris, Rusia, Chili lan Jepang.

  • Perusahaan DidegakePerusahaan Didegake

    Perusahaan Didegake

    Kita, GAMA Machinery Company, fokus ing Beekeeping Forklift Truck lan mini wheel loader, diadegake dening insinyur Pak Zhang lan kanca-kancane ing taun 2007.

  • Produk KitaProduk Kita

    Produk Kita

    Truk Forklift Beehive kita wis dadi produk diwasa sing bisa nyukupi panjaluk operasi sing dibutuhake saka penjaga tawon, saiki Model B-2 lan B-3, kanthi kapasitas angkat 1000kg lan 12000kg.

  • Layanan KitaLayanan Kita

    Layanan Kita

    Perusahaan Gama tansah ngutamakake kabutuhan lan perasaan para klien, menehi pandhuan teknis lan layanan sawise adol ing wektu, menehi perhatian marang umpan balik, ngembangake lan nganyarke produk.

GAMA BEELIFT

GAMA
Produk

Perusahaan fokus ing forklift beekeeping lan micro wheel loader

  • SALE
    Forklift Beekeeping GM1000

    Forklift Beekeeping GM1000

    Ngenalke GAMA Articulated All Terrain Forklift serbaguna, GM1000 iki dirancang khusus kanggo nyukupi kabutuhan beekeepers, solusi kanggo penanganan bahan beekeeping, kapasitas muat 2200 Lbs.

  • SALE
    GM2200 Beekeeping Forklift: Revolutionizing Efficiency and Safety in Beekeeping

    GM2200 Beekeeping Forklift: Revolutionizing Efficiency and Safety in Beekeeping

    Dirancang karo beekeeper, Forklift Beekeeping GM2200 nggabungake inovasi, fungsionalitas lan daya tahan kanggo menehi pengalaman beekeeping sing ora ana tandhingane.

  • SALE
    GM908 Wheel Loader

    GM908 Wheel Loader

    Dirancang kanggo versatility, loader mini bisa digunakake kanggo landscaping, penggalian, construction lan karya tetanèn.Ukuran kompak lan kemampuan maneuvere ndadekake becik kanggo makarya ing papan sing sempit tanpa ngrusak kinerja.

GAMA BEELIFT

FEATURED
PRODUK

Saiki, Gama entuk sertifikasi CE, EPA, TUV lan ISO9001, mini loader lan mesin forklift beehive 90% ekspor menyang pasar luar negeri.

Total duwe 22 distributor ing 19 negara, lan ngekspor 327 unit ing 2022.