Beekeeping Forklift
Mini Loader
GAMA

GAMA BEELIFT

GAMA
Mesin

Kami, GAMA Machinery Company, fokus kana Beekeeping Forklift Truck sareng mini wheel loader, diadegkeun ku insinyur Mr. Zhang sareng réréncangan na di 2007.

Dimimitian ti 6 tim pagawe, sanggeus taun ngembangkeun, Gama geus tumuwuh jadi parusahaan mesin ngarah kalawan 86 insinyur sarta pagawe ayeuna.Mesin Gama nganggo mesin Kubota atanapi Perkins, sareng sistem hidrolik Bodas ti Italia, gampang kéngingkeun jasa lokal di 90% pasar luar negeri.ogé meunang dina hubungan alus jeung loba usaha alus teuing di AS, Jérman, Inggris, Rusia, Chili jeung Jepang.

  • Perusahaan DidirikeunPerusahaan Didirikeun

    Perusahaan Didirikeun

    Kami, GAMA Machinery Company, fokus kana Beekeeping Forklift Truck sareng mini wheel loader, diadegkeun ku insinyur Mr. Zhang sareng réréncangan na di 2007.

  • Produk KamiProduk Kami

    Produk Kami

    Truk Forklift Beehive kami parantos janten produk dewasa anu tiasa nyumponan paménta operasi anu dipikabutuh pikeun panangtu nyiruan, ayeuna Model B-2 sareng B-3, kalayan kapasitas angkat 1000kg sareng 12000kg.

  • Jasa KamiJasa Kami

    Jasa Kami

    Pausahaan Gama salawasna nempatkeun pangabutuh jeung parasaan klien 'di tempat munggaran, nyadiakeun kalawan hidayah teknis na dina waktu layanan sanggeus-jualan, nengetan eupan balik maranéhanana, ngamekarkeun tur ningkatkeun produk.

GAMA BEELIFT

GAMA
Produk

Pausahaan museurkeun kana beekeeping forklifts sarta micro wheel loaders

  • DIJUAL
    GM1000 Beekeeping Forklift

    GM1000 Beekeeping Forklift

    Ngenalkeun GAMA Articulated All Terrain Forklift serbaguna, GM1000 ieu dirarancang khusus pikeun nyumponan kabutuhan peternak lebah, solusi pikeun penanganan bahan beekeeping, kapasitas ngamuat 2200 Lbs.

  • DIJUAL
    GM2200 Beekeeping Forklift: Revolutionizing Efisiensi jeung Kasalametan di Beekeeping

    GM2200 Beekeeping Forklift: Revolutionizing Efisiensi jeung Kasalametan di Beekeeping

    Dirancang kalayan dina pikiran beekeeper, nu GM2200 Beekeeping Forklift ngagabungkeun inovasi, fungsionalitas jeung durability pikeun nganteurkeun hiji pangalaman beekeeping unrivaled.

  • DIJUAL
    GM908 kabayang Loader

    GM908 kabayang Loader

    Dirancang pikeun versatility, mini loader bisa dipaké pikeun landscaping, penggalian, konstruksi jeung karya tatanén.Ukuran anu kompak sareng maneuverability ngajantenkeun idéal pikeun damel di rohangan anu ketat tanpa kompromi kinerja.

GAMA BEELIFT

DIPILIH
PRODUK

Kiwari, Gama meunang sertifikasi CE, EPA, TUV na ISO9001, mini loader na sarang lebah mesin forklift 90% ékspor ka pasar luar negeri.

Jumlahna gaduh 22 distributor di 19 nagara, sareng ngékspor 327 unit dina taun 2022.