Пчеларски вилушкар
Мини натоварувач
ГАМА

ГАМА БИЛИФТ

ГАМА
Машини

Ние, GAMA Machinery Company, се фокусираме на Пчеларски вилушкар и мини натоварувач со тркала, основана од инженерот г-дин Џанг и неговите пријатели во 2007 година.

Започна од 6 работнички тим, по години на развој, Гама прерасна во водечка машинска компанија со 86 инженери и работници сега.Гама машина користи Kubota или Perkins мотор и White хидрауличен систем од Италија, лесно добивајте локална услуга на 90% прекуокеански пазар.исто така се во добри односи со многу одлични претпријатија во САД, Германија, ОК, Русија, Чиле и Јапонија.

 • Основана компанијаОснована компанија

  Основана компанија

  Ние, GAMA Machinery Company, се фокусираме на Пчеларски вилушкар и мини натоварувач со тркала, основана од инженерот г-дин Џанг и неговите пријатели во 2007 година.

 • Нашите производиНашите производи

  Нашите производи

  Нашиот вилушкар со пчеларници стана зрел производ кој може да ги исполни неопходните барања за работа на пчеларите, сега модели B-2 и B-3, со капацитет на подигање од 1000kg и 12000kg.

 • Нашата услугаНашата услуга

  Нашата услуга

  Компанијата Гама секогаш ги става потребите и чувствата на клиентите на прво место, обезбедува технички насоки и навремена услуга по продажбата, обрнува внимание на нивните повратни информации, развива и надградува производи.

ГАМА БИЛИФТ

ГАМА
Производи

Компанијата се фокусира на пчеларски вилушкари и микро натоварувачи со тркала

 • ПРОДАЖБА
  GM1000 Пчеларски вилушкар

  GM1000 Пчеларски вилушкар

  Претставувајќи го разновидниот вилушкар за сите терени GAMA, овој GM1000 е специјално дизајниран да ги задоволи потребите на пчеларите, решението за ракување со пчеларски материјал, капацитет на товарење од 2200 Lbs.

 • ПРОДАЖБА
  Пчеларски вилушкар GM2200: Револуционерна ефикасност и безбедност во пчеларството

  Пчеларски вилушкар GM2200: Револуционерна ефикасност и безбедност во пчеларството

  Дизајниран имајќи го предвид пчеларот, пчеларскиот вилушкар GM2200 комбинира иновација, функционалност и издржливост за да обезбеди ненадминато пчеларско искуство.

 • ПРОДАЖБА
  GM908 Натоварувач со тркала

  GM908 Натоварувач со тркала

  Дизајниран за разновидност, мини натоварувачот може да се користи за уредување, ископување, градежни и земјоделски работи.Неговата компактна големина и маневрирање го прават идеален за работа во тесни простори без да се загрозат перформансите.

ГАМА БИЛИФТ

ИЗБРАНА
ПРОИЗВОДИ

Денес, Гама добива сертификат за CE, EPA, TUV и ISO9001, мини натоварувач и машина за вилушкар за пчеларници 90% извоз на прекуокеанскиот пазар.

Вкупно има 22 дистрибутери во 19 земји, а извезе 327 единици во 2022 година.