Forklift bletari
Mini ngarkues
GAMA

GAMA BEELIFT

GAMA
Makineri

Ne, GAMA Machinery Company, fokusohemi në Forklift Kamion dhe mini ngarkues me rrota të bletëve, u themelua nga inxhinieri Z. Zhang dhe miqtë e tij në 2007.

E nisur nga ekipi i 6 punëtorëve, pas vitesh zhvillimi, Gama është rritur në një kompani lider makinerish me 86 inxhinierë dhe punëtorë tani.Makina Gama me motor Kubota ose Perkins dhe sistem hidraulik White nga Italia, merrni lehtësisht shërbim lokal në 90% tregun e huaj.gjithashtu merrni marrëdhënie të mira me shumë ndërmarrje të shkëlqyera në SHBA, Gjermani, Britani të Madhe, Rusi, Kili dhe Japoni.

 • Kompania e themeluarKompania e themeluar

  Kompania e themeluar

  Ne, GAMA Machinery Company, fokusohemi në Forklift Kamion dhe mini ngarkues me rrota të bletëve, u themelua nga inxhinieri Z. Zhang dhe miqtë e tij në 2007.

 • Produktet tonaProduktet tona

  Produktet tona

  Forklifti ynë i bletëve është bërë një produkt i pjekur që mund të plotësojë kërkesat e nevojshme të funksionimit të bletarëve, tani Modeli B-2 dhe B-3, me kapacitet ngritës 1000 kg dhe 12000 kg.

 • Shërbimi ynëShërbimi ynë

  Shërbimi ynë

  Kompania Gama vendos gjithmonë nevojat dhe ndjenjat e klientëve në radhë të parë, ofron udhëzime teknike dhe me kohë shërbimin pas shitjes, kushton vëmendje reagimeve të tyre, zhvillon dhe përmirëson produktet.

GAMA BEELIFT

GAMA
Produktet

Kompania fokusohet në pirunët e bletarisë dhe ngarkuesit mikro me rrota

 • SHITJE
  GM1000 Forklift bletari

  GM1000 Forklift bletari

  Duke prezantuar Forkliftin e gjithanshëm GAMA Articulated All Terrain, ky GM1000 është projektuar posaçërisht për të përmbushur nevojat e bletarëve, zgjidhja për trajtimin e materialit të bletarisë, kapacitet ngarkimi 2200 Lbs.

 • SHITJE
  GM2200 Beekeeping Forklift: Revolucionues i efikasitetit dhe sigurisë në bletari

  GM2200 Beekeeping Forklift: Revolucionues i efikasitetit dhe sigurisë në bletari

  I projektuar duke pasur parasysh bletërritësin, Forklifti GM2200 Beekeeping kombinon inovacionin, funksionalitetin dhe qëndrueshmërinë për të ofruar një përvojë të pakrahasueshme bletarie.

 • SHITJE
  Ngarkues me rrota GM908

  Ngarkues me rrota GM908

  I projektuar për shkathtësi, mini-ngarkuesi mund të përdoret për peizazh, gërmime, ndërtime dhe punë bujqësore.Madhësia e tij kompakte dhe manovrimi e bëjnë atë ideal për të punuar në hapësira të ngushta pa kompromentuar performancën.

GAMA BEELIFT

PARAQITUR
PRODUKTET

Sot, Gama merr certifikimin e CE, EPA, TUV dhe ISO9001, mini hamall dhe makineri forklift me koshere 90% eksport në tregun e huaj.

Totali ka 22 shpërndarës në 19 vende, dhe ka eksportuar 327 njësi në 2022.